WORKSBUREAU
Back to Images

Bethany Bible Church Lobby Renovation

See Project Details >

Bethany Bible Church Lobby Renovation

Hide Project Details >
2015
Phoenix, Arizona USA
5,157 sf
Worship Center Lobby
architecture, interiors
This transformation of a 1989 narthex/lobby creates a new ‘threshold’ experience for members and visitors. A ‘connections’ center welcomes people from all directions, coming or departing. Warm ash casework creates a luminous attraction and forms a backdrop to the Living Room gathering space, flanked by a timber screen wall. Floating ‘cloud’ ceilings hover below a night-sky roof—with warm lighting effects. The space is framed by dark ash portal doors and gallery walls for rotating art exhibits. The lobby has given new interactive vitality and has hosted events including music recitals.